Kontakta oss +46 (0) 770 790 700

WPML not installed and activated.

Gravida och barn

Ensamåkande barn På de linjer som opereras med Jetstream 32 kan vi inte erbjuda barn under 12 år att resa ensamma med oss. Vi erbjuder istället ett eskortpris. Kontakta Callcenter för ytterligare information och prisuppgifter.

Graviditet Det är tillåtet för gravida kvinnor att flyga obegränsat fram till 4 veckor före väntad nedkomst. När det är mindre än 4 veckor kvar till väntad nedkomst krävs läkarintyg och resan får inte överstiga 2 timmar. När det är mindre än 2 veckor kvar till väntad nedkomst är det inte tillåtet att flyga oavsett läkarintyg.

Max antal spädbarn Det är tillåtet med ett spädbarn (0-2år) per vuxen. Barnet skall ej sitta fastspänt i förälders säkerhetsbälte, utan erhåller ett eget säkerhetsbälte som fästes i den vuxnes. Barnet skall hållas stadigt vid start och landning. För att hjälpa barnet med tryckutjämning kan ni ge barnet näsdroppar en halvtimme före avgång.

Babykorg och babysits Babykorg och babysits kan inte beställas till någon av våra flygningar. Du som önskar ta med dig babysits i kabinen måste ha den placerad i ett eget säte och får betala avgift som för medföljande barn 2-12 år. Exempel på barnstolar som vi accepterar är Maxi Cosi, Atlas Baby Seat, Romer/Britax och Baby Safe. Det är inte tillåtet för den vuxne passageraren att ha en sådan stol i knät. Maxdimension på babysits: Längd: 65 cm Höjd: 45cm