Kontakta oss +46 (0) 770 790 700

WPML not installed and activated.

Våra biljetter

DIREKT0, DIREKT2 samt DIREKT4 där siffran förmedlar hur många dagar innan avresa som biljetten måste bokas och betalas. För dessa typer av biljetter finns det fasta medföljandepriser för make, maka, sambo samt barn 2-15 år. Vi har även priser för studenter, DIREKTStudent, och för ålders – eller sjukpensionärer, DIREKT Pensionär. Bokningsbar Ungdomsbiljett(12-25 år) släpps i systemet för bokning 24 timmar innan respektive avgång. För våra företagskunder kan  vi erbjuda speciella företagsavtal eller pendlarbiljetter. Kontakta Callcenter via mail på callcenter@direktflyg.com  eller via telefon på +46 (0)770-790 700 för en offert.

Köp 10 enkla eller tur/retur biljetter till 30% rabatt För att svara upp till våra resenärers behov av ett effektivt resande har vi en pendlarbiljett. Eller rättare sagt flera. En hel bunt. Biljetten är baserad på C-klass/DIREKT0 och fungerar så här: – Ej personbunden, alla i företaget kan flyga på biljetten – Fullt om- och återbetalningsbar fram till en timme innan avgång – Giltig i 13 månader från det att biljetten ställts ut – Ingen bokningsavgift vid bokning samt utställande av biljett För att få tillgång till Direktflygs egen bokningsportal med eget login ring vårt Callcenter +46 (0)770 790 700 eller maila till callcenter@direktflyg.com. Erbjudandet gäller för nya och befintliga kunder på samtliga sträckor.

För Er som söker ett alternativ till vår Pendlarprodukt har vi möjlighet att tillsammans med Er skräddarsy ett företagsavtal. Utifrån förväntat antal resor per år och sträcka beräknar vi en rabatt per biljett. För mer information gällande denna produkt kontakta vår försäljningsavdelning via e-post callcenter@direktflyg.com